Voor iedereen

Massages

Gun jezelf een moment van ontspanning en
onthaasting, en geniet!

Meer info

Massages zijn de ideale ontspanning voor lichaam én geest. Het is een moment van zelfzorg, een moment om even te ontsnappen uit de dagelijkse drukte, een moment om tot rust te komen.

Heb jij specifieke klachten of bepaalde allergieën, vertel me dat bij het begin van de behandeling, dan kan ik hier rekening mee houden. Ik maak tijdens de massages gebruik van natuurlijke massageolie, die vrij is van paraffine, parabenen en synthetische toevoegingen.

Waarvoor kan je bij mij terecht

Ontspanningsmassage

Het volledige lichaam wordt gemasseerd met warme olie, waarbij lichaam en geest volledig tot ontspanning en rust komen.
90 min.
€89
60 min.
€59

Japanse hoofd- en nek massage

Nek, schouders, gelaat en hoofd worden gemasseerd. Door de spieren in deze zones los te masseren, valt de spanning ‘letterlijk’ van je schouders. Deze massage is ideaal voor mensen met klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, stramme spieren in de nek en stress.
45 min.
€45

Combimassage

Jij kiest zelf welke lichaamsdelen je wil laten masseren, bv. rug en nek/schouders of benen en rug,… Je kan ook een combinatie maken van de Japanse hoofd- en nekmassage en de ontspanningsmassage.
90 min.
€89
60 min.
€59
30 min.
€35

Voetmassage (incl. voetbad)

We starten met een rustgevend voetbad met etherische lavendelolie. Daarna worden beide voeten gemasseerd met warme olie om volledig tot ontspanning te komen.
30 min.
€35

Kindermassage

Bespreek altijd eerst met je kind of het zelf wel zin heeft in een massage. Tijdens de massage mag er een ouder aanwezig blijven.
50 min. (vanaf 14 jaar)
€50
30 min. (vanaf 7 jaar)
€30

Voet- en handmassage voor kinderen

Voor kinderen vanaf 7 jaar
30 min.
€30

Maak nu een afspraak en geniet!

Cadeaubon

Wil jij graag een familielid of vriend(in) een ontspannende massage cadeau doen? Stuur dan een mailtje naar annelies@coachjeleven.be om je cadeaubon te bestellen. Ik stuur jou dan de betalingsgegevens door en na betaling ontvang jij per mail de cadeaubon. Je kan de cadeaubon ook ter plekke komen afhalen en betalen bij Coach Je Leven. Je kiest zelf het bedrag van de cadeaubon.

De bon is 1 jaar geldig.

Voel je welkom

De huisregels

Om de massages op een professionele manier te kunnen uitvoeren, vraag ik uw begrip voor de huisregels.

Iedereen die een reservatie maakt bij Coach je leven verklaart zich automatisch akkoord met deze huisregels.

Bedankt voor het respecteren van de huisregels!

Afspraken dienen minimum 24 uur op voorhand telefonisch of per mail geannuleerd te worden, anders wordt het volledig bedrag van de gereserveerde behandeling aangerekend.

Het dragen van een slip tijdens een massage is verplicht.

Ben je zwanger? Dan worden er omwille van medische redenen geen massages uitgevoerd.

Er worden geen erotische massages gegeven. Het wordt niet op prijs gesteld dat dit tijdens een massage gevraagd wordt. Ik behoud het recht om de behandeling te staken en aan te rekenen.

Hygiëne is belangrijk tijdens een massage. Coach je leven garandeert jou een hygiënische massageruimte en hygiënisch materiaal. Van de klanten wordt ook persoonlijke hygiëne verwacht. Als ik merk dat dit niet het geval is, behoud ik het recht om de behandeling te staken en aan te rekenen.

Coach je leven is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van het verzwijgen van medische informatie. Coach je leven kan bijgevolg nooit in gebreke gesteld worden of verplicht worden tot het betalen van een schadevergoeding.