Voor volwassenen

Life coaching

Ik geloof er sterk in dat alle bouwstenen in ieder mens aanwezig zijn om te kunnen stralen. Ze moeten soms alleen nog tot bloei komen. Life coaching kan het figuurlijk duwtje in de rug zijn.

Groei staat centraal

Bij life coaching staat persoonlijke groei centraal. We bekijken wat goed gaat, wat je wil veranderen of kan verbeteren en vooral hoe je dit kan doen. We kijken naar je diepere ik, wat je waarden/normen zijn, wat je motiveert, wat je talenten en sterktes zijn, wat je energie geeft en wat aansluit bij jouw persoonlijkheid.

Veel dingen die niet goed lopen in ons leven hebben hun oorsprong in onze manier van denken en in onze overtuigingen. Daarom gaan we samen op zoek naar bepaalde denkpatronen en vastgeroeste overtuigingen die je belemmeren en ga je anders en ‘gezonder’ leren denken.

Waarvoor kan je bij mij terecht

Negatief zelfbeeld

Grenzen leren bewaken

Faalangst

Perfectionisme

Balans werk-privé

Milder zijn voor jezelf

De weg kwijt zijn in het leven

Leren opkomen voor jezelf

Zo pak ik het aan

Ik werk op maat van de persoon die voor mij zit, want iedere vraag, persoon of situatie is anders. De coaching is praktisch en concreet. Je krijgt regelmatig oefeningen mee naar huis, die je op voorhand voorbereidt en waar we dieper op ingaan tijdens de coaching sessies. Elk traject ziet er als volgt uit:

Veel mensen zoeken hulp en zitten te wachten op een afspraak, daarom vraag ik om ten minste 24 uur op voorhand te verwittigen indien je een afspraak niet kan nakomen. Zo heb ik eventueel nog de mogelijkheid om iemand in uw plaats te zetten. Indien je laattijdig verwittigt of niet komt opdagen, wordt de sessie aangerekend.

Het doel is om een duidelijk en uitgebreid beeld te krijgen van jouw situatie, jouw noden en klachten. Ik licht mijn aanpak toe, we bespreken de wederzijdse verwachtingen en we bekijken welke doelen jij wil bereiken. Het intakegesprek duurt ca. 1 uur en kost 65 euro.

De coachingsessies waarin we actief aan de slag gaan met jouw vragen/noden en doel(en). We bekijken samen hoeveel sessies nodig zijn. Een sessie duurt 1 uur en kost 60 euro.

Maak nu een afspraak!

Voel je welkom