Over mij

Annelies Delmel

Welkom op mijn website! 

Mijn naam is Annelies, geboren in 1990, opgegroeid in Zelem en sinds 2021 eigenares van mijn eigen praktijk ‘Coach Je Leven’. 

Na zelf een burn-out te hebben gehad besloot ik het over een andere boeg te gooien en schoolde ik me bij tot coach. Ik mag nu doen wat ik graag doe en waar mijn hart blij van wordt.

‘Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.’ (Confucius)

Zo voelt het voor mij inderdaad. Ik doe mijn job als coach met hart en ziel, en het voelt niet als ‘werk’.  

Dankzij mijn bacheloropleiding Orthopedagogie heb ik ook een degelijke basisopleiding. Ik werkte na mijn studies 10 jaar in de welzijnssector in verschillende soorten jobs (begeleiding, projectmanagement, rekrutering & selectie, leidinggevende). 

Ik krijg energie van het werken met mensen, het sociale contact en het helpen groeien van mensen. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn dan ook een belangrijk onderdeel van mijn leven. Vandaar ook de verschillende opleidingen die ik voltooide (zie onderaan deze pagina). 

Ik zou mezelf omschrijven als een warm, empathisch en authentiek persoon met een groot rechtvaardigheidsgevoel die houdt van eerlijkheid en openheid. Als coach mag je van mij een warme, menselijke aanpak verwachten en oprechte betrokkenheid.

Enkele jaren geleden ontdekte ik dat ik hoogsensitief (HSP) ben. Mensen die vermoeden dat ze dat ook zijn, zijn ook zeer welkom bij mij! Ik begrijp dat dit de nodige uitdagingen met zich meebrengt en ik help je graag om hier makkelijker mee te leren omgaan.

Opleidingen die ik voltooide: life coach, stress- en burn-out coach en loopbaancoach. Ik volgde ook een cursus RET (rationeel-emotieve therapie) en een masterclass ‘coachen op perfectionisme’.

Sinds juni 2023 werk ik elke vrijdag in de multidisciplinaire groepspraktijk MindWise in Kontich. Mensen uit regio Antwerpen zijn dus ook welkom bij mij!      www.mindwisepraktijk.be

Over Annelies