Over mij

Annelies Delmel

Welkom!

Ik ben orthopedagogisch consulente van opleiding en werkte 10 jaar in de welzijnssector. Na zelf een burn-out te hebben gehad, gooide ik het over een andere boeg en schoolde ik me bij tot life-, stress-, burn-out en loopbaancoach voor volwassenen, tot ontspanningscoach voor kinderen en tot massagetherapeute. Ik mag nu doen wat ik graag doe en wat echt bij mij past

“Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.” (Confucius)

Meer over mij

Ik krijg energie van het werken met mensen, het sociale contact en het helpen groeien van mensen. Persoonlijke groei en ontwikkeling zijn dan ook een belangrijk onderdeel van mijn leven. Vandaar ook de verschillende opleidingen die ik voltooide. Ik zou mezelf omschrijven als een warm, empathisch en authentiek persoon met een groot rechtvaardigheidsgevoel die houdt van eerlijkheid en openheid. Ik bied mijn cliënten een warme, menselijke aanpak en toon oprechte betrokkenheid.

Enkele jaren geleden ontdekte ik dat ik hoogsensitief (HSP) ben. Mensen die vermoeden dat ze dat ook zijn, zijn ook zeer welkom bij mij! Ik begrijp dat dit de nodige uitdagingen met zich meebrengt en ik help je graag om hier makkelijker mee te leren omgaan.

Ik werk zowel tijdens mijn coachings als tijdens mijn massages op maat van de cliënt. Ik vind een persoonlijke aanpak heel belangrijk. 

Tijdens de coachinggesprekken vertrekken we vanuit het heden, met respect voor het verleden, en richten ons naar de toekomst. Ik geef concrete tips en handvaten mee aan mijn cliënten die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse leven en waar ze echt iets aan hebben.

Maak nu een afspraak!

Opleidingen

Bachelor Orthopedagogie

Hogeschool Gent

Lifecoach

CVA

Stress- en burn-out coach

CVA

Loopbaancoach

WISL Loopbaancentrum

‘Coachen op perfectionisme’

Masterclass (Better Minds at Work)

Massagetherapeut

Wellness Academie: inclusief opleiding ‘anatomie, pathologie & fysiologie’ & opleiding ‘ontspanningsmassage’

Relaxatiemassage & Japanse hoofd- en nekmassage

Gouden Handen

Ontspanningscoach voor kinderen

’t Klein Geluk: geaccrediteerd door Belgische Vereniging voor Psychotherapie (ABP-BVP) & European Association for Psychotherapy (NUO-NAO)

Kindermassage

’t Klein Geluk