Voor volwassenen

Stress & burn-out coaching

Stress op het werk, misschien ook stress thuis en stress bij alles wat je ‘moet’ doen in het dagelijkse leven. Je bent (te) lang over je grenzen gegaan. Je nam te veel hooi op je vork. Je sterktes werden misschien je valkuilen.

Een kans om te groeien

Bij stress- en burn-out coaching gaan we samen onderzoeken: Wat zijn jouw bronnen van stress? Wat zijn de oorzaken? Hoe kan je beter leren omgaan met stress en uitdagingen in het leven en op je werk? Je leert om de juiste hulpbronnen in te zetten op het juiste moment en leert beter luisteren naar je lichaam. Bij een burn-out bekijken we eerst welke stappen je kan nemen om tot rust te komen en te herstellen. Je leert hoe je kan ontspannen en wat je kan doen om je batterijen (emotioneel, mentaal en fysiek) terug op te laden.

We werken aan het versterken van jouw vaardigheden (grenzen stellen, loslaten, assertiviteit,…). Je leert hoe je terugval kan voorkomen. We bekijken ook wat je nodig hebt om terug aan het werk te gaan. Je leert je burn-out te zien als een kans, een kans om te groeien als persoon en te leren uit wat zich voordeed.

Waarvoor kan je bij mij terecht

Burn-out of bore-out

Leren omgaan met stress

Energie en veerkracht vergroten

Grenzen leren bewaken

Assertiviteit vergroten

Piekeren

Leren loslaten

Zo pak ik het aan

Ik werk op maat van de persoon die voor mij zit, want iedere vraag, persoon of situatie is anders. De coaching is praktisch en concreet. Je krijgt regelmatig opdrachtjes mee naar huis, die je op voorhand voorbereidt en waar we dieper op ingaan tijdens de coaching sessies. Daarnaast leer ik je ontspanningsoefeningen aan die je thuis ook kan toepassen. Elk traject ziet er als volgt uit:

Veel mensen zoeken hulp en zitten te wachten op een afspraak, daarom vraag ik om ten minste 24 uur op voorhand te verwittigen indien je een afspraak niet kan nakomen. Zo heb ik eventueel nog de mogelijkheid om iemand in uw plaats te zetten. Indien je laattijdig verwittigt of niet komt opdagen, wordt de sessie aangerekend.

Het doel is om een duidelijk en uitgebreid beeld te krijgen van jouw situatie, jouw noden en klachten. Ik licht mijn aanpak toe, we bespreken de wederzijdse verwachtingen en we bekijken welke doelen jij wil bereiken. Het intakegesprek duurt ca. 1 uur en kost 65 euro.

De coachingsessies waarin we actief aan de slag gaan met jouw vragen/noden en doel(en). We bekijken samen hoeveel sessies nodig zijn.
Een sessie duurt 1 uur en kost 60 euro.

 

Maak nu een afspraak!

Voel je welkom